Μια πρωτοπόρα εμπειρία γευσιγνωσίας του πολυβραβευμένου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου The Governor, προσφέρει η οικογένεια Δαφνή στο olive oil bar με την επωνυμία The Olive House που άνοιξε τις πύλες του στις 15 Ιουλίου, στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας.

Τα αδέλφια Δαφνή ακολουθούν με πάθος εδώ και χρόνια τον – όχι εύκολο – δρόμο της ποιότητας και της καινοτομίας στο ελαιόλαδο, γράφοντας τη δική τους ιστορία στο χώρο.

Μέσα σε έναν minimal χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα, όπου κυριαρχεί το ξύλο της ελιάς και τα αρώματα του ελαιολάδου, οι Κερκυραίοι, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού, Έλληνες και ξένοι, έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του ελαιολάδου στην Κέρκυρα, τις ιδιότητές του, τους παλιούς μύθους και τα λαογραφικά στοιχεία του, καθώς και τα χαρακτηριστικά της γεύσης του.  Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τον γευστικό πλούτο που προσδίδει το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με άλλου είδους τρόφιμα, σε ένα μοναδικό συνδυασμό food pairing. Η έμπειρη ομάδα του Olive House ενημερώνει, εκπαιδεύει και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.

Σε δηλώσεις τους τα αδέλφια Δαφνή ανέφεραν σχετικά:

«Το εθνικό μας προϊόν, το πιο αντιπροσωπευτικό προϊόν του νησιού, το προϊόν που κράτησε όρθιους σε δύσκολες στιγμές τους προγόνους μας, σήμερα παίρνει την θέση που του αξίζει στο σύγχρονο κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας»

Τα αδέλφια Σπύρος & Γιώργος Δαφνής συνεχίζουν με μεράκι και αμέτρητη αγάπη για το αντικείμενο να εξελίσσουν την πατροπαράδοτη ενασχόληση της οικογένειάς τους με το ελαιόλαδο.