Το ελαιόλαδο Χρυσελιά της εταιρείας ΚΟΡΕ, προσκάλεσε μαμάδες ‘food bloggers’ μαζί με τα παιδιά τους και απόλαυσαν ένα δημιουργικό απόγευμα στο κτήμα Αρίστη. Αφορμή αυτής της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι μαμάδες σχετικά με τα οφέλη του ελαιολάδου και τον τρόπο να το εντάξουν στην διατροφή των παιδιών τους.

Το ελαιόλαδο Χρυσελιά σε συνεργασία με το Kids Cooking club έδωσαν την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες με σκοπό να βιώσουν την «εμπειρία Χρυσελιά» μέσα από την γεύση και τα αρώματα του ελαιόλαδου.

Τα παιδιά έκαναν χειροτεχνίες και φύτευσαν τη δική τους ελιά και παράλληλα, μαμάδες και παιδιά, είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μαγειρικές δραστηριότητες και να μάθουν διάφορους τρόπους να εντάξουν το ελαιόλαδο σε γρήγορες και εύκολες συνταγές.

Οι μαμάδες συμμετείχαν επίσης σε συζήτηση με τον chef Κυριάκο Μελά του Kids cooking club σχετικά με το ελαιόλαδο ως σύμμαχο στην παιδική διατροφή. Μέσα από ένα blind taste μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν αλλά και να ξεχωρίσουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χρυσελιά ανάμεσα σε άλλα έλαια μέσα από απλές μαμαδίστικες αγαπημένες συνταγές, όπως το κέικ.

Η ιδιαίτερη αυτή βιωματική εκδήλωση εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθεί η εταιρεία ΚΟΡΕ για το ελαιόλαδο Χρυσελιά, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στο κοινό της να γεύεται το Ελαιόλαδο Χρυσελιά μέσα από εμπειρίες που δημιουργεί κάθε χρόνο ειδικά για αυτούς. Η εταιρεία ΚΟΡΕ θα συνεχίσει τις ενέργειες αυτές, με σκοπό να δώσει σε περισσότερους προσκεκλημένους κάθε φορά να ζήσουν μια εμπειρία Χρυσελιά, γεμάτη γεύση.