Η NUTRIA, έδωσε και φέτος το «παρόν» στο θεσμό του Greece Race for the Cure®, στις 2 Οκτωβρίου 2022, με σκοπό να μεταδώσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας το μήνυμα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού»! 

Με τον τρόπο αυτό υπενθυμίζει το σημαντικό ρόλο που κατέχει στην καλή υγεία, τόσο η μεσογειακή διατροφή, όσο και η κατανάλωση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Δείγματα Ιωνίς Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία υπήρχαν στα race kits των συμμετεχόντων, μαζί με πληροφοριακό υλικό.

Επιπλέον, η NUTRIA συνεισέφερε φέτος και στις ανάγκες της διοργάνωσης ως χορηγός προμηθειών, διαθέτοντας μία ποσότητα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Ιωνίς, για τις ετήσιες ανάγκες του συλλόγου.

Η #team_Ιωνίς είχε ενεργή συμμετοχή στις 02 Οκτωβρίου στο Ζάππειο, τόσο στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, όσο και στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων.

Μέσα από το GRFTC υλοποιούνται προγράμματα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, όπως και σημαντική πρακτική και ψυχολογική υποστήριξη ασθενών, survivors και των οικογενειών τους.

Τα προγράμματα αυτά παρέχονται από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δωρεάν και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: πρακτικές συμβουλές διατροφής, νομική συμβουλευτική, ατομική συμβουλευτική-ψυχοθεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο του  Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού («Άλμα Ζωής») δείτε εδώ: https://almazois.gr/