Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της εταιρείας ΚΥΚΛΩΠΑΣ Α.Ε. στην Διεθνή Έκθεση Detrop-Oenos 2023. Με σημαντικές επιχειρηματικές επαφές, ένα ακόμα βραβείο για το, έτσι κι αλλιώς πολυβραβευμένο, ελαιόλαδο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, από τον Διαγωνισμό Αρμονίας Ελαιολάδου Olive Oil Trophy και συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία της HELEXPO, της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ. 

Η εταιρία συμμετείχε στις εκδηλώσεις Detrop Bites & The Pairing Bar, με τη συνεργασία της HELEXPO και της εξειδικευμένης εταιρείας στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομίας, Chef Stories. Στόχος των παράλληλων εκδηλώσεων γαστρονομίας ήταν, να αναδειχθεί η μοναδικότητα και οι ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών, που συμμετείχαν στο εκθεσιακό γεγονός, μέσα από ειδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Στο πλαίσιο του στοχευμένου αφιερώματος  Golden Olive Εxpo οι επισκέπτες των Detrop Bites είχαν την ευκαιρία να γευθούν το ελαιόλαδο ΚΥΚΛΩΠΑΣ σε ένα ιδιαίτερο μενού.

Στον μακρύ κατάλογο των διακρίσεών της η εταιρία κατέκτησε επίσης και το Χάλκινο Βραβείο στο Διαγωνισμό Olive Oil Trophy 2023 με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ages, ΠΟΠ Μάκρης. Η παραλαβή του βραβείου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς το παρέλαβε η εγγονή του ιδρυτή της εταιρείας, εκπροσωπώντας την εν δυνάμει τρίτη γενιά της επιχείρησης.

Η εκπρόσωπος της εταιρίας κα Βάλια Κελίδου συμμετείχε και σε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον ΦΙΛΑΙΟΣ TALK με τίτλο «Η δημιουργία ενός success story στην παραγωγή ενός πολυβραβευμένου ελαιολάδου», κατά τη διάρκεια  του οποίου παρουσίασε τη διαδρομή, η οποία έχει αναδείξει την εταιρία σε μία από τις πιο επιτυχημένες του ελαιοκομικού τομέα.