Για δεύτερη χρονιά η HELEXPO – Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ καλούν τους παραγωγούς εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την γεύση και την ποιότητα των προϊόντων τους, στους Διαγωνισμούς Αρμονίας Γεύσης  OLIVE OIL TROPHY και TABLE OLIVES TROPHY.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα δείγματά τους από την 1 Νοεμβρίου 2022 έως τις 3 Φεβρουαρίου 2023 στη διεύθυνση Αφροδίτης 32 / 3ος όροφος, 167 77 Ελληνικό (τηλ. 2103238092). Η απονομή των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP, στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να  συμμετέχουν τόσο οι εκθέτες της DETROP 2023, όσο και επιχειρήσεις του τομέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό που επιθυμούν μια διάκριση κύρους για τα προϊόντα τους.

Η DETROP αναδεικνύει σε κάθε διοργάνωσή της, στο διεθνές κοινό, τα ποιοτικότερα delicatessen τρόφιμα, προβάλλοντας  την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας, τις πρώτες ύλες και τα μεταποιημένα προϊόντα σε εγχώριους, αλλά και διεθνείς αγοραστές και opinion leaders, απευθυνόμενη σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων, σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους, καθώς επίσης και σε δημοσιογράφους και σεφ.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν σε έναν ή και στους δύο Διαγωνισμούς παρακαλούνται να αποστείλουν email στο info@filaios.org προκειμένου να τους αποσταλεί ενημερωτικό υλικό.