Ένα νέο ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο παραλαμβάνει τη σκυτάλη για να  συνεχίσει και να εμπλουτίσει τις δράσεις της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς ΦΙΛΑΙΟΣ, την προσεχή τριετία 2023-2026.

Πρόεδρος επανεξελέγη και πάλι ομόφωνα ο κος Γρηγόρης Αντωνιάδης.

Η πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά την Γενική Συνέλευση στις 3 Ιουλίου 2023 και τη συγκρότηση σε Σώμα, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γρηγόρης Αντωνιάδης, Οικονομολόγος

Α’ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Καμβύσης, Χημικός, ελαιογνώστης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Ζακυνθινός, Καθηγητής ΠΑ.Δ.Α.

Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Πλεμμένος, Οικονομολόγος

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Διονυσόπουλος, Δικηγόρος, ελαιοπαραγωγός, μέλος της οργανοληπτικής ομάδας (πάνελ) γευσιγνωσίας ελαιολάδου του Υπουργείου Ανάπτυξης

Ταμίας: Γιώργος Οικονόμου, Οικονομολόγος

Αναπληρωτής Ταμίας: Πολυδεύκης Χατζόπουλος, Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μέλος: Γιώργος Καρακατσάνης, Οικονομολόγος

Μέλος: Παναγιώτης Παπανικολόπουλος (Γαστροναύτης), Δοκιμαστής παρθένων ελαιολάδων

Ο κος Γρηγόρης Αντωνιάδης, σε δήλωση κατά την, εκ νέου, ανάληψη των καθηκόντων του τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να αναλάβω για άλλη μία τριετία την Προεδρία της ΦΙΛΑΙΟΣ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα Μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους. Στόχος όλων μας στη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς  ΦΙΛΑΙΟΣ  είναι να εργαστούμε, ως λάτρεις και γνώστες των προϊόντων, πέρα από συντεχνιακές, πολιτικές και επιχειρηματικές δεσμεύσεις, για την περαιτέρω ανάδειξη της σπουδαιότητας του ελαιολάδου και της ελιάς σε όλες τους τις εκφάνσεις, διατροφική, περιβαλλοντική, ιστορική, θρησκευτική, παραγωγική, αλλά και οικονομική. Η ΦΙΛΑΙΟΣ στα 25 χρόνια της ιστορίας της έχει επιδείξει πολύπλευρο έργο και η δέσμευσή μας είναι να το συνεχίσουμε και να το εμπλουτίσουμε με νέες επιδραστικές πρωτοβουλίες.

Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία από αριστερά οι κ.κ. Βασίλης Καμβύσης, Γιώργος Διονυσόπουλος, Παναγιώτης Παπανικολόπουλος (Γαστροναύτης), Γρηγόρης Αντωνιάδης, Ανδρέας Πλεμμένος, Γιώργος Οικονόμου και Γιώργος Ζακυνθινός. Ο κ. Γιώργος Καρακατσάνης απουσίαζε εκτάκτως λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.