Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της NUTRIA στην έκθεση SIAL PARIS 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, από τις 15 έως και τις 19 Οκτωβρίου. Σε ένα περίπτερο με έντονα Ελληνικό χαρακτήρα, η έμπειρη ομάδα της εταιρίας είχε την ευκαιρία να συναντήσει υφιστάμενους, αλλά και δυνητικούς νέους συνεργάτες από όλον τον κόσμο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν όλη την γκάμα των εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων IONIS. 

Η προβολή του brand IONIS στις διεθνείς εκθέσεις, αποτελεί πάγια στρατηγική της εταιρείας, που έχει καθιερωθεί ως μία ελληνική επιχείρηση με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. 

Στόχος της NUTRIA παραμένει η σταθερή ανάπτυξη των εξαγωγών μέσω της διατήρησης των σχέσεων εμπιστοσύνης με όλους τους υφιστάμενους συνεργάτες, καθώς και η σύναψη νέων συνεργασιών στον χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου. 

Κυρίαρχο θέμα των περισσότερων συζητήσεων, ήταν το δυσχερές περιβάλλον που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αγορά, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της αύξησης του πληθωρισμού. Ο ενδεχόμενος περιορισμός της καταναλωτικής δαπάνης για υψηλότερης αξίας τρόφιμα -όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο- δεν φάνηκε ωστόσο να δρα ανασταλτικά για την πλειοψηφία των επισκεπτών του περιπτέρου της NUTRIA. Τα προϊόντα IONIS εξακολουθούν να κερδίζουν σταθερά τις εντυπώσεις, διότι καλύπτουν την  ανάγκη των αγοραστών για ποιοτικά, πιστοποιημένα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, σε ένα μεγάλο εύρος ποικιλιών και συσκευασιών, με την σφραγίδα αξιοπιστίας της NUTRIA.