Τα 20 χρόνια της ιστορίας της γιόρτασε η εταιρία πληροφορικής και τεχνολογίας NEUROPUBLIC, εγκαινιάζοντας το νέο της κτίριο και το gaiasense HUB by NEUROPUBLIC, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Το gaiasense HUB σχεδιάστηκε ως κόμβος για την έρευνα, την ανάπτυξη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της παραγωγικής διαδικασίας, συμβάλλοντας καταλυτικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική γεωργία, καθώς επεκτείνει την παραγωγή τηλεμετρικών αγρομετεωρολογικών σταθμών του συστήματος ευφυούς γεωργίας gaiasense.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και  παραβρέθηκαν πολιτικοί, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τραπεζικού τομέα, εκπρόσωποι του επιχειρείν, ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και του συνεταιριστικού κινήματος, αγρότες, κλπ.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Έλλη Τσιφόρου, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Σπύρος Κιντζής, ο Πρόεδρος του ΣΑΣΟΕ Γιώργος Κατσούλης, και πολλοί άλλοι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό λεύκωμα για τα 20 χρόνια της NEUROPUBLIC, στο οποίο καταγράφεται η ιστορία της εταιρίας.