Με νέες, αισθητικά άρτιες, συσκευασίες κυκλοφορεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας  “ΚΥΚΛΩΠΑΣ”. Μετά το επιτυχημένο “Αges”, η νέα σειρά εκσυγχρονίζει για άλλη μια φορά την εικόνα, ενός ιδιαίτερου και ποιοτικά πολυβραβευμένου προϊόντος, της οικογενειακής, και με πολύχρονη ιστορία, επιχείρησης του Αργύρη Κελίδη και της συζύγου του Νίκης, στη Μάκρη του Έβρου. 

Πλεονέκτημα της επιχείρησης αποτελεί το γεγονός ότι η οικογένεια Κελίδη ελέγχει όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την καλλιέργεια των ελαιοκτημάτων, την ελαιοποίηση στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο και την τυποποίηση στο επίσης ιδιόκτητο τυποποιητήριο. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας. Το Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας εξάγεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων, Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πολωνία, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Καναδάς, Βουλγαρία, Κύπρος κ.α. 

Η καλλιέργεια των δέντρων στα κτήματα της Κύκλωπας γίνεται με ορθολογική χρήση νερού, λιπασμάτων και φυτοπροστασίας. Όλες οι φάσεις της παραγωγής ελέγχονται με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και του καταναλωτή. Στην ελαιοσυλλογή χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας δονητικά αυτοκινούμενα μηχανήματα προκειμένου να αποφευχθεί ο τραυματισμός του καρπού. Ο ελαιόκαρπος μεταφέρεται σε τελάρα τα όποια αερίζονται και είναι απαλλαγμένα από πλαστικοποιητές. Οι ελιές ελαιοποιούνται την ίδια μέρα σε άριστες συνθήκες ελαιοποίησης (ψυχρή έκθλιψη κάτω των 25 βαθμών ). Στη συνέχεια φιλτράρεται το ελαιόλαδο με φίλτρα χαρτιού για να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου, διατηρώντας τα χημικά χαρακτηριστικά και τα αρώματά του. Το τελικό προϊόν αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και ιδανικό περιβάλλον. Η συσκευασία γίνεται στο ιδιόκτητο τυποποιητήριο της εταιρίας σε συνθήκες υγιεινής, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015

Η Κύκλωπας Α.Ε τηρεί ευαίσθητη στάση απέναντι στο φυσικό περιβάλλον εμφορούμενοι από οικολογική συνείδηση. Εφαρμόζεται φυλλοπεριβαλλοντική πολιτική στην καλλιέργεια, με ανακύκλωση παραγώγων κλάδευσης και όχι καύσης τους. Διατηρείται ο φυσικός χλοοτάπητας στα ελαιοκτήματα, ενώ για τις ανάγκες εδαφοβελτίωσης γίνονται εδαφολογικές και φυλλοδιαγνωστικές εξετάσεις. Τα υγρά απόβλητα διοχετεύονται καθημερινά σε παρακείμενο εργοστάσιο βιοαερίου παραγωγής ρεύματος ενώ τα φύλλα χρησιμοποιούνται μαζί με τα παράγωγα κλάδευσης στη δημιουργία κομπόστ, το οποίο επιστρέφει στους ελαιώνες. Παράλληλα οι συσκευασίες είναι από ανακυκλώσιμα υλικά. 

Κατά τη μακρόχρονη πορεία της η επιχείρηση έχει συμμετάσχει σε απαιτητικούς διεθνείς και πανελλαδικούς διαγωνισμούς ποιότητας ελαιολάδου όπως Olivinus, Ovibeja, NYIOOC, China International Olive Oil Competition, Terraolivo, IOOC KOTINOS by FILAIOS, Olive Japan, Los Angeles, Monocultivar, BIOL ,DER FEINSCHMEKER και άλλους, κατακτώντας πληθώρα διακρίσεων, κατατάσσοντας το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κύκλωπας στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης βάζοντας την περιοχή της Μάκρης στον παγκόσμιο χάρτη της ελαιοκομίας.