Ημέρες δόξης, με αέρα Hollywood, και όχι μόνο για την πολυβραβευμένη ποιότητα του ελαιολάδου της, απολαμβάνει η Οικογένεια Δαφνή και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Governor.

Εμπειρία ζωής χαρακτήρισε η εταιρία τα γυρίσματα της ταινίας #mybigfatgreekwedding3 στο κτήμα της εταιρίας thegovernor.evoo. «Το αποκορύφωμα για εμάς, είπαν, ήταν η ευκαιρία και η μεγάλη τιμή να γνωρίσουμε έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο όπως η εξαίρετη ηθοποιός Νία Βαρδάλος, με την ελληνική καταγωγή».

Άλλη μια σημαντική προβολή εξασφάλισε η εταιρία από την επίσκεψη της Ολλανδικής Τηλεόρασης, στο πλαίσιο των Corfu Olive Tours. Η Ολλανδική τηλεόραση έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την δραστηριότητα της εταιρίας και τα προϊόντα της.

Το The Governor – Premium Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο είναι ένα κορυφαίο ελαιόλαδο, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφιλτράριστο, με άρωμα φρεσκοκομμένων και συμπιεσμένων ελιών, σμαραγδένιο πράσινο χρώμα, πλούσια υφή και μοναδική πιπεράτη γεύση, από το νησί της Κέρκυρας.

Τρεις γενιές των μελών της οικογένειας Δάφνη καλλιεργούν την ποικιλία Λιανολιά στους οικογενειακούς ελαιώνες τους. Η συγκομιδή γίνεται τον Οκτώβριο και δίνει ελαιόλαδο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Η παραγωγή του ελαιολάδου γίνεται την ίδια μέρα και είναι ψυχρής έκθλιψης, χρησιμοποιώντας πάντα μεθόδους που σέβονται τη φύση.

Το The Governor δοκιμάστηκε επιστημονικά τον Μάρτιο του 2014 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκρίθηκε με τα αποτελέσματα 700 άλλων δειγμάτων ελαιολάδου, από 30 διαφορετικές ποικιλίες ελιάς. Οι συγκεντρώσεις ελαιοκανθάλης και ελαϊκίνης είναι 7 φορές υψηλότερες από τον μέσο όρο των δειγμάτων και η υψηλότερη τιμή που καταγράφηκε μεταξύ όλων των εμπορικά διαθέσιμων εμφιαλωμένων ελαίων από το 2009. Παρουσιάζει σημαντική βιολογική δραστηριότητα και σχετίζεται με αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και νευρο-προστατευτικά οφέλη. Η καθημερινή κατανάλωση 20g είναι γνωστό ότι προστατεύει τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.