ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αθήνα, 13/7/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ ΦΙΛΑΙΟΣ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η  Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου - ΦΙΛΑΙΟΣ κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης.  Πρόεδρος, κατά τις αρχαιρεσίες της 11/7/2017, επανεξελέγη ο κος Βαγγέλης Διβάρης. Μεταξύ των νεοεκλεγέντων Μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η κα Αντωνία Τριχοπούλου, καθηγήτρια και Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας, ο κ. Νικόλαος Καρατζάς, καρδιολόγος και ο κ. Λευτέρης Λαζάρου, σεφ.

Ο κος Διβάρης,  οικονομολόγος, πρώην Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Commission),  επεσήμανε ότι «στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες και όλοι μαζί θα εργαστούμε για την περαιτέρω προβολή και προώθηση του ελληνικού ελαιολάδου και όσων το υπηρετούν - παραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εξαγωγείς. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αποτελεί τροφή ευεργετική και αποδεδειγμένα υγιεινή, είναι προϊόν ταυτισμένο με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας και τη μεσογειακή διατροφή. Αποτελεί την  κορωνίδα των εθνικών μας προϊόντων και ως τέτοιο θα το αναδείξουμε»

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, τα Mέλη που συμμετείχαν κατέθεσαν τις απόψεις τους για προσεχείς δράσεις που θα συμβάλλουν στην προβολή και προώθηση των προϊόντων της ελιάς και σύντομα το Δ.Σ θα ανακοινώσει τις συγκεκριμένες ενέργειες που θα δρομολογηθούν, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Επισημαίνεται ότι στη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς “ΦΙΛΑΙΟΣ" μπορούν να εγγραφούν ως Μέλη, φυσικά πρόσωπα που απασχολούνται στον ευρύτερο ελαιοκομικό τομέα, αλλά και καταναλωτές.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος                          Διβάρης Βαγγέλης
Α’ Αντιπρόεδρος               Τριχοπούλου Αντωνία
Β’ Αντιπρόεδρος               Καραντώνης Παναγιώτης
Γεν. Γραμματέας               Πλεμμένος Ανδρέας
Αν.Γεν. Γραμματέας          Καμβύσης Βασίλειος
Ταμίας                               Οικονόμου Γεώργιος
Αν. Ταμίας                         Κιωκάκης Λάζαρος
Μέλος                                Καρατζάς Νικόλαος
Μέλος                                Λαζάρου Λευτέρης
Αναπλ. Μέλος                   Πιερράκος Ιωάννης

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες Δελτίο Τύπου εδώ

​Μπορείτε να δείτε τον Απολογισμό των δράσεων της Λέσχης το περασμένο έτος εδώ