ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΙΛΑΙΟΣ ΣΤΗΝ FOODEXPO GREECE 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOOD EXPO 2017-03-24

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων FOODEXPO 2017, με σεμινάρια εισαγωγής στη γευσιγνωσία ελαιολάδου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με βραβεύσεις των διακεκριμένων ελαιολάδων του διαγωνισμού ΚΟΤΙΝΟΣ και μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για την ποιότητα του ελαιολάδου.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, με θέμα «Ελαιόλαδο: Επενδύοντας στην Ποιότητα”, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στον τομέα του ελαιολάδου στη διεθνή αγορά, από τον Πρόεδρο της Λέσχης Ευάγγελο Διβάρη, οι  μύθοι και η πραγματικότητα που συνοδεύει τα βραβεία από το Μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης και διακεκριμένο γευσιγνώστη Βασίλη Καμβύση, οι παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδου και οδηγούν στην κατάκτηση ενός βραβείου αλλά και το ισχυρό πλεονέκτημα που αποκτούν τα βραβευμένα ελαιόλαδα, από το Μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Γιώργο Οικονόμου, καθώς και τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού από το Μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης και πιστοποιημένη γευσιγνώστρια Έφη Χριστοπούλου.

Τα σεμινάρια “Εισαγωγή στη γευσιγνωσία”, με εισηγητή τον κο Βασίλη Καμβύση, παρακολούθησαν τυποποιητές και έμποροι ελαιολάδου, δημοσιογράφοι, foodblogers και ελαιοπαραγωγοί. Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα τα ωριαία σεμινάρια να διαρκούν 2 ώρες.

Δείτε το πλήρες Δελτίο Τύπου εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία της ΦΙΛΑΙΟΣ, στο τηλέφωνο 2103238856.