ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ IOOC KOTINOS - 2.11.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2/11/2016

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 

IOOC KOTINOS 2017

Η Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» διοργανώνει τον δεύτερο Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου “IOOC KOTINOS 2017”, σε συνεργασία και με την υποστήριξη θεσμικών φορέων του ελαιοκομικού τομέα. Η προθεσμία για την συμμετοχή στον διαγωνισμό λήγει στις 24/2/2017. Στόχος της ΦΙΛΑΙΟΣ είναι η ανάδειξη, η προβολή και η διάδοση της υψηλής ποιότητας του ελαιολάδου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η διεξαγωγή του Διαγωνισμού τελεί υπό την αιγίδα τετραμελούς Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τις κ.κ. Έφη Χριστοπούλου & Μαρία Λαζαράκη και τους κ.κ. Βασίλη Καμβύση και Παναγιώτη Καραντώνη, διεθνώς καταξιωμένους επιστημονικά και επαγγελματικά ειδικούς στα θέματα του ελαιολάδου.

Η απονομή των βραβείων στους νικητές του Διαγωνισμού θα γίνει στα πλαίσια Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί κατά της διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO GREECE 2017 (18-20/3/2017 Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO – Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν:

1. Επιχειρήσεις τυποποίησης/εμπορίας ελαιολάδου κάθε μορφής

2. Συνεταιριστικές Οργανώσεις, και

3. Παραγωγοί ή Ομάδες Παραγωγών

που διαθέτουν στην αγορά επώνυμο τυποποιημένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Γραμματεία της ΦΙΛΑΙΟΣ στο τηλ. 2103238856, στο  email info@filaios.org , ενώ μπορείτε να κατεβάσετε τον πλήρη Κανονισμό του Διαγωνισμού από το www.filaios.org

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το δελτίο τύπου εδώ