ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΟΤΙΝΟS 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4/1/2019

 

Διεξαγωγή του 4ου Διαγωνισμού Ποιότητας “KOTINOS 2019” 

από την Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ

 

Την διεξαγωγή του 4ου Διαγωνισμού Ποιότητας Ελαιολάδου “ΚΟΤΙΝΟS 2019”, ανακοινώνει η Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ. Ο Διαγωνισμός ΚΟΤΙΝΟΣ είναι ο μοναδικός διαγωνισμός ποιότητας στην Ελλάδα, ο οποίος πραγματοποιείται σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (ΔΣΕ) για τα βραβεία ποιότητας MARIO SOLINAS. 

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών FOODEXPO GREECE. Η  διοργανώτρια εταιρία της Έκθεσης, FORUM ΑΕ, προσφέρει και για το 2019 την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση τυποποίησης ελαιολάδου, η οποία συμμετέχει στην FOODEXPO, να συμμετάσχει δωρεάν με ένα δείγμα στην διαγωνιστική διαδικασία ΚΟΤΙΝΟΣ, καλύπτοντας η ίδια το κόστος συμμετοχής.

Η απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στην ποιότητα του ελαιολάδου, την οποία θα διοργανώσει η ΦΙΛΑΙΟΣ την Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της Διεθνούς  Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO GREECE 2019 (Αθήνα, METROPOLITAN EXPO CENTER, 16-18/3/2019).

Χορηγοί επικοινωνίας η εφημερίδα Agrenda, τα site agronews.gr & olivenews.gr καθώς και τα περιοδικά Ελιά και Ελαιόλαδο & Ελαίας Καρπός.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το δελτίο τύπου εδώ.

Για πληροφορίες, Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου Φίλαιος, Ξενοφώντος 15α, 105 57 Αθήνα, Τηλ. 2103238856,  e-mail : info@filaios.org, website: www.filaios.org