ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΙΟΣ 16.11.2017 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και ευρεία θεματολογία διοργανώθηκε την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, στο  ΒΕΑ - Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών από την Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ, Εσπερίδα με θέμα: “Χρηματοδοτικά Εργαλεία, Επενδυτικές Δυνατότητες & Προωθητικές Ευκαιρίες στον Ελαιοκομικό Τομέα".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Λέσχη παρουσίασε:

  • τον πρώτο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, αποκλειστικά για τον Ελαιοκομικό Τομέα, OLIVE CHALLENGE, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα, ομάδες ή νομικά πρόσωπα. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ιδεών ή προτάσεων είναι η 15η Φεβρουαρίου 2018 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τους όρους συμμετοχής στο www.olivechallenge.org.
  • τις δράσεις του θεσμού ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εορτασμού OLIVE DAY του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας, την περίοδο 15-30 Νοεμβρίου 2017.
  • τον Διαγωνισμό Ποιότητας Τυποποπιημένου Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου “ΚΟΤΙΝΟΣ 2018” ο οποίος ακολουθεί τους κανόνες του διεθνούς και πλέον έγκυρου διαγωνισμού “MARIO SOLINAS” που διοργανώνει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας COI/IOC. Η προθεσμία υποβολής δειγμάτων λήγει στις 15/2/2018.

Η εσπερίδα ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το τομέα και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες Δελτίο Τύπου εδώ.